Familiedrukwerk

 

Drukkerij van Dijke is van huis uit helemaal thuis in familiedrukwerk.
Geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, nagedachteniskaartjes, liturgieën en kaarten of uitnodigingen voor elke speciale gelegenheid in het leven, die je maar kunt bedenken.
Van communiefeest, verjaardagspartijtje en huwelijksjubileum, tot verhuizing, bedrijfsfeest of Kerstmis.
Maak je keuze uit onze ruime collecties voorbeeldkaarten of maak jouw kaart zo persoonlijk als je maar wilt.
Dit kan met een eigen ontwerp, een ontwerp dat wij naar jouw wensen voor je verzorgen, of dat je helemaal zelf maakt met onze handige online ontwerphulp op
 

logo kaartje van jou 

dat ook onderdeel is van Drukkerij van Dijke.

 

Hieronder de links naar onze leveranciers om alvast te kijken naar de kaarten, uiteraard kunt u ook collectieboeken bij ons ophalen om thuis in te zien.Hiervoor bent u, zonder afspraak, welkom tijdens onze openingstijden.

 

 

Geboorte / Huwelijkskaarten uit onze collectieboeken

De geboorte van een kindje wil je natuurlijk aan iedereen laten weten. Daarom stuur je familie, vrienden en kennissen dat ene, voor jou zo speciale kaartje. Of je plant de perfecte huwelijksdag. Hierbij hoort een uitnodiging voor je gasten die past bij je wensen

Wij leveren alle kaarten van o.a. Belarto, Buromac en Family Cards. Voor het maken en/of afdrukken van een eigen kaartontwerp kunt u ook bij ons terecht. Kortom, bij ons vind je gegarandeerd een kaart naar jou wens.

Je bepaalt zelf welke tekst op de kaart komt, de kleur van de tekst en het lettertype. Uiteraard geven wij graag advies. Voor het afdrukken van de kaarten ontvang je altijd een drukproef ter controle.

 

 Jouw persoonlijk(st)e kaarten en bedrukte cadeaus voor geboorte, trouwen, rouwen en alle andere speciale gelegenheden in het leven kun je eenvoudig zelf maken en bestellen in onze nieuwe webwinkel!

→ Ga naar

  

→ Kies jouw favoriete kaart uit onze ruime collecties - in alle stijlen - voor geboorte, trouwen, rouwen en speciale gelegenheden!

→ Maak ’m zo persoonlijk je maar wilt, met onze handige online ontwerphulp, waarmee je kunt kiezen uit talloze letter-

types, kleuren, achtergronden en afbeeldingen, of gebruik hiervoor je eigen foto’s en ontwerpen!

© Drukkerij van Dijke 2019

Ontwerp en CMS: Digicompleet by Segestia