AANKONDIGINGEN

Geboortebord / Raamfolie / Spandoek

geboortebordspandoekraamslinger

Als er iets te vieren valt wilt u dit groots aankondigen. Een geboortebord, raamfolie of spandoek in uw tuin trekt dan zeker de aandacht. Omdat wij deze producten zelf maken en kunnen voorzien van een afbeelding, foto of tekst naar keuze kunnen wij uw deze een persoonlijk tintje geven. Samen met u bespreken we graag de wensen.

De afmetingen van een geboortebord zijn ± 60 cm breed en 100 cm hoog, voor een raamfolie vragen wij u de maat van uw raam op te meten. De afmetingen van een spandoek zijn ± 90 x 90 cm.

Door gebruik van waterbestendige materialen is het mogelijk om het geboortebord na zijn buitenperiode ook binnen een bestemming te geven. Door de strakke vormgeving en eenvoudige bevestiging vormt het bord uiteindelijk een unieke wanddecoratie voor bijv. de baby- of kinderkamer.

Uiteraard is het ook mogelijk om dit spandoek te laten maken voor bijvoorbeeld huwelijk, jubileum, Abraham of Sara enz.

De naam van uw kind afgedrukt op mini T-shirts vormen een leuke originele en creatieve raamslinger. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de slinger buiten in de tuin te bevestigen. Door 1 of 2 extra shirtjes aan de slinger toe te voegen maakt u het geheel compleet. Hiervoor kunt u kiezen uit diverse afbeeldingen, verder zijn deze shirtjes heel leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld opa en oma of peter en meter. Deze shirtjes kunnen gedragen worden door een beer of pop.

 

Uiteraard kan deze slinger ook voor bijvoorbeeld een huwelijk gemaakt worden.

Copyright Drukkerijvandijke - Alle rechten voorbehouden - KM Design
Disclaimer - Contact